Etusivu » Verkkokauppa » WiFi-vahvistin WR-758 sisäkäyttöön (2,4GHZ + 5GHz)

WiFi-vahvistin WR-758 sisäkäyttöön (2,4GHZ + 5GHz)

49,00

Tehokas WiFi-vahvistin sisäkäyttöön. Voit laajentaa olemassa olevaa langatonta verkkoympäristöä vaivattomasti sisällä. WiFi-vahvistin soveltuu kotiin tai työpaikalle laajentamaan WiFi-verkkoa älypuhelimia, tietokoneita ja muita WiFi-laitteita varten.

  • Helppo ja nopea asennus
  • Soveltuu sisäkäyttöön
  • Tuki jopa 50 yhtäaikaiselle laitteelle (tietokoneet, älypuhelimet yms.)
  • Ethernet-liitäntä (1X 10/100)
  • Langaton WIFI-standardi (2,4GHZ + 5GHz)

 

Tuotetunnus (SKU): WR-758 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WiFi-vahvistin WR-758

WiFi-vahvistin WR-758 on tehokas 2,4GHz / 5GHz ympärisäteilevä WiFi – WLAN vahvistin sisäkäyttöön. Suuritehoinen WiFi-laajenin ulkoisilla antenneilla. Vahvistin on erinomainen ratkaisu kun isolle alueelle tarvitaan toimiva WiFi-verkko.

WiFi-verkon kantaman testi

WiFi-vahvistin oli yhdistettynä 4G-reittimeen langattomasti, testasimme WiFi-verkon toimintaa yhdessä OnePlus 8 Pro älypuhelimella kanssa. WiFi-vahvistimen ja puhelimen välillä WiFi-yhteys oli vahva n.50 metriin asti.

Langaton verkko (WLAN/WiFi)

Langaton verkko, jota usein kutsutaan ”wifiksi” on helppo tapa yhdistää esim. tietokone, tabletti tai valvontakamera internetiin ilman johtoa. Useimmiten Langaton verkko löytyy valmiiksi lähes jokaisesta kodin tai yrityksen reitittimestä & modeemista joka ottaa yhteyden internettiin. Langattoman verkon suurin etu on langattomuus, eli johtoja ja kaapeleita ei yhteyden muodostamiseen tarvita. Langattoman verkon kuuluvuus on useimmiten ongelmana johon WiFi-vahvistin on helppo ja edullinen ratkaisu.

Miten asennan WiFi-vahvistimen?

1.WiFi-vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.

2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.

3. Liity ensiksi WiFi vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.

4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi-vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi-vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.

5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta.

WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.