Etusivu » Verkkokauppa » AJAX Hub 2 hälytysjärjestelmä aloituspaketti

AJAX Hub 2 hälytysjärjestelmä aloituspaketti

Alkaen: 390,00

AJAX hälytysjärjestelmä on kuukausimaksuton sekä langaton. Hälytysjärjestelmä suojaa tehokkaasti mm. murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Hälytykset ohjautuvat välittömästi sinulle tai halutessasi vaikka vartiointiliikkeelle. Järjestelmän kytkettävien lisälaitteiden avulla voidaa lisäksi ohjata mobiilisovelluksen avulla kodin esim. sähkölaitteita. AJAX-hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi muita erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja (SIM-kortti hankittava erikseen, esim. edullinen Prepaid-liittymä).

AJAX aloituspaketti:

  • Älykäs keskusyksikkö AJAX Hub 2 (2xGSM+Ethernet)
  • 1 kpl langaton liiketunnistin
  • 1 kpl langaton ovitunnistin
  • 1 kpl paniikkipainikkeella varustettu kauko-ohjain

Valmistajan tiedot tuotteesta.

Tuote saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotetunnus (SKU): AJAXSKIT Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

AJAX Hälytysjärjestelmä

Hanki Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, toimistoon, mökille tai muihin kiinteistöihin.
Ajax on tuotteet ovat saaneet useasti tunnustusta mm. laitteiden laadusta, helppokäyttöisyydestä ja innovatiivisesta muotoilusta.

Ajax hälytysjärjestelmän ylivertainen langaton kantama

Ajax hälytysjärjestelmä käyttää Jeweller teknologiaa, joka mahdollistaa langattoman kantaman avoimella alueella jopa 2000m asti. Teknologian ansiosta hälytykset ilmaisimilta keskuksella kulkevat jopa 0,15 sekunnissa. Kaikki Ajax hälyttimet ja ilmaisimet tarjoavat parhaimmillaan jopa seitsemän vuoden paristojen keston. Jeweller teknologian tiedonsiirto on myös täysin suojattua.

Helppokäyttöinen
Ajax- sovellus muuttaa turvajärjestelmän yhdeksi helppokäyttöiseksi laitteeksi. Älypuhelinsovelluksen avulla kytket ja teet kaikki haluamasi toiminnot helposti vain muutaman ”napin” painalluksella. Ajax ohjelmisto myös ilmoittaa halutessasi sinulle kaikista järjestelmän liittyvistä muutoksista, kuten hälytyksistä, sähkökatkoista, paristojen loppumisesta ym.

Monipuolinen hälytin- ja ilmaisinvalikoima
Ajax hälytysjärjestelmä tarjoaa laajaan valikoiman siihen liitettäviä hälyttimiä ja ilmaisimia. Mallistosta löytyvät mm. Ajax keskus, liikeilmaisin / liiketunnistin, lasirikkotunnistin, yhdistelmäilmaisin (lasirikko ja liikeilmaisin), ovitunnistin, palohälytin (savu ja lämpöilmaisin), häkätunnistin, vesivuotoilmaisin, käyttönäppäimistö, panic button, sisä- ja ulkosireenit ym.

Täysin suomenkielinen käyttöohjelmisto
Ajax hälytysjärjestelmän älypuhelinsovellus on täysin suomenkielinen. Suomenkielinen käyttöjärjestelmä tekee käytöstä ja asennuksesta helppoa, järjestelmä neuvoo käyttäjää myös asennus ja käyttöönottovaiheessa toiminnoista, joita tulee suorittaa. Ajax on loistava kodin hälytysjärjestelmä sekä turvaamaan että vahtimaan aluetta.

Lisätiedot

Tuotteen väri

Musta, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.