Etusivu » Verkkokauppa » Suunnattava WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2,4GHz)
Ale!

Suunnattava WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2,4GHz)

69,00

Tehokas suunnattava WiFi-vahvistin ulkokäyttöön. Voit suunnata langattoman WiFi-verkon esimerkiksi kaukana olevaa rakennusta kohti jossa tarvitaan langatonta WiFi-yhteyttä. WiFi-yhteyden kantomatka jopa 200 metriä. Huom. välissä olevat esteet vaikuttavat WiFi-verkon kantomatkaan.

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Sisäänrakennettu antenni
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
 • Sisältää verkkomuuntajan
Tuotetunnus (SKU): E110N Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

WiFi-vahvistin N110E

WiFi-vahvistin N110E on tehokas suunnattava WiFi – WLAN vahvistin ulko- tai sisäkäyttöön. Suuritehoinen, vedenpitävä (IP66) WiFi-laajenin sisäisellä antenilla. Vahvistin on erinomainen ratkaisu kun esimerkiksi WiFi-verkko pitää saada suunnattua ulkorakennukseen tai kaukana olevalle WiFI-laitteelle, esim. valvontakameralle.

Miten asennan WiFi-vahvistimen?

 1. WiFi-vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.
 2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.
 3. Liity ensiksi WiFi-vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi-vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.
 4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi-vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiF-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.
 5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta. WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.