Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamera Reolink RLC-511WA 5xZoom WiFi

Valvontakamera Reolink RLC-511WA 5xZoom WiFi

149,90

Valvontakamera Reolink RLC-511WA:ssa on kaikki ja vielä enemmän: LED-kohdevaloilla saavutettava värikuva pimeässä, 5x optinen zoom, henkilöt sekä ajoneuvot kuvasta tunnistava äly, kaksitaajuus WiFi, 5MP tarkkuus sekä IP66 luokiteltu suojaus ympärivuotiseen ulkokäyttöön, tarjoavat voittamattoman yhdistelmän suorituskykyä ja monipuolisuutta.

Katso valmistajan tarkemmat tiedot.

Tuotetunnus (SKU): 90757 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valvontakamera Reolink RLC-511WA

Reolink RLC-511WA valvontakamerassa on kaikki ja vielä enemmän: LED-kohdevaloilla saavutettava värikuva pimeässä, 5x optinen zoom, henkilöt sekä ajoneuvot kuvasta tunnistava äly, kaksitaajuus WiFi, 5MP tarkkuus ja IP66 luokiteltu suojaus ympärivuotiseen ulkokäyttöön, tarjoavat voittamattoman yhdistelmän suorituskykyä ja monipuolisuutta. Voit koska ja mistä tahansa nähdä kameran live-kuvan puhelimestasi Reolink Appilla. Kamera valvoo jatkuvasti, määrittelemälläsi tavalla, ja saat mahdolliset hälytykset viipymättä puhelimeesi. Myös tallennettujen videoiden katsominen sujuu helposti Reolink App sovelluksesta.

Valvontakameran liiketunnistus

Valvontakameran älykäs liiketunnistus osaa erottaa onko liikkuva kohde ihminen, ajoneuvo tai muu. Kameran lähettämien hälytysten hyödyllisyys nousee uudelle tasolle. Valitsemalla halutut tunnistuskohteet säästyy samalla tallennustilaa muistikortilla entistä pidemmälle valvonta-ajalle. Time Lapse ajastetun kuvauksen avulla kamera ottaa kuvan halutuin väliajoin, esimerkiksi kerran minuutissa, ja muodostaa kuvista videon. Kasvien elämän tai rakennusprojektin seuraaminen saadaan tallennettua videolle ilahduttavalla ja kätevällä tavalla. Spotlight LED-kohdevalo syttyy automaattisesti liiketunnistuksesta ja valaisee kohteen tai sen voi kytkeä päälle Reolink App sovelluksesta. Kamerassa on sireenikin säikyttämään tunkeilijan tiehensä.

Tekniset ominaisuudet:
Tarkkuus: 5MP (2560×1920 pikseliä), 20 kuvaa sekunnissa.
Tallennus: Muistikortille (enintään 256 GB). 64 GB kortille mahtuu 36 tuntia, 128 GB kortille 72 tuntia ja
256 GB kortille 145 tuntia liiketunnistuksesta tehtyjä videotallennuksia (kameran oletusasetuksin).
Zoom: 5x optinen, motorisoitu linssi. Kuvakulma: 96°-27° vaakasuoraan ja 69°-21° pystysuoraan.
WiFi: Tukee sekä 2.4 GHz että 5 GHz langattomia verkkoja. Kameran 2T2R MIMO antennit muodostavat vahvan ja kantavan yhteyden.
Ethernet: 10/100 Mb/s RJ45.
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin.
Pimeänäkö: 30 metriin asti, 4kpl 28mil/850nm infrapuna-LED:iä.
Spotlight kohdevalo: 30 metriin asti, 5kpl 4W/6500K/450 lumens LED-valoa.
Toimintalämpötila: -20°…+55°C.
Suojausluokitus: IP66.
Virransyöttö: DC 12V/1A <12W verkkovirta-adapterilla (sisältyy pakkaukseen).
Videopakkaus: H.264.

Pakkaussisältö:
Valvontakamera Reolink RLC-511WA, verkkovirta-adapteri, 1m Ethernet verkkokaapeli, 4.5m jatkovirtajohto, pikaopas (englanniksi), varoituskyltti, ruuvaussapluuna, ruuvit ja tulpat, ruuvaustyökalu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.