Etusivu » Verkkokauppa » Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE kameravalvontajärjestelmä

Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE kameravalvontajärjestelmä

599,00

Reolink 8-kanavainen RLK8-810B4-A kameravalvontajärjestelmä edustaa nykyistä huipputasoa. Neljä keinoälyllä varustettua äärimmäisen tarkkaa UltraHD kameraa (RLC-810A) ja kovalevyllä varustettu (2TB) tallennin tarjoavat parhaat työkalut laadukkaan valvonnan toteuttamiseen.
Kameravalvontajärjestelmään on mahdollista lisätä 4 kpl Reolink kameroita (ei akkukäyttöiset) jolloin kaikki kahdeksan kanavaa saadaan käyttöön tarpeen mukaan.
Tuotetunnus (SKU): 90751 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kameravalvontajärjestelmä Reolink RLK8-810B4-A 4K UltraHD PoE

NVR-tallennin on RLN8-410 (versio 2) kahdeksalla PoE-virtaa syöttävällä verkkoportilla ja valmiiksi asennetulla 2 TB SATA kiintolevyllä. Toisen levyn saa lisättyä tallentimen takaosan eSATA-liittimen avulla. Suurin tuettu levykapasiteetti on 2x 6 TB. Tallentimeen voi liittää myös muut Reolink-kamerat paitsi akkukäyttöiset kamerat.

Järjestelmään sisältyvät neljä kameraa ovat mallinimeltään RLC-810A. Ne soveltuvat IP66-luokituksen mukaisesti sisä- ja ulkokäyttöön, sääolosuhteista riippumatta. Kameroiden tarkkuus on peräti 8 MP (3840×2160) ja videoon tallentuu 25 kuvaa sekunnissa. Pimeänäkö ulottuu 30 metriin asti ja äänet tallentuvat kameraan integroidun mikrofonin avulla. Virransyöttö tapahtuu PoE-tekniikalla suoraan Ethernet-verkkokaapelista mutta kameroissa on myös liitin verkkovirta-adapterille.

Älykäs liiketunnistus tarkoittaa kameran kykyä tunnistaa havaitsemastaan liikkeestä ajoneuvot ja henkilöt. Kamera erittelee hälytyksen aiheuttajat tyypeittäin: Henkilö, ajoneuvo tai muu syy. Niin sanotut turhat liiketunnistukset vähenevät todella olennaisesti älytunnistuksen myötä.
Kamerat tukevat myös time-lapse eli ajastetun kuvauksen toimintoa. Kamerat määritetään ottamaan kuva halutun aikavälein ja lopputuloksesta muodostuu nopeutetun ajankulun video. Rakennusprojektin etenemisestä, säätilan vaihtelusta, vuorokauden etenemisestä ja monesta muusta aiheesta saa helposti koostettua videot.

Muut tiedot:

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti Reolink App-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.
Tuetut verkkoprotokollat: HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, HTTP, IPv4, UPnP, RTSP, RTMP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P
Tuetut videopakkausstandardit: H.265 (RLC-810A), H.264 ja H.265 (RLN8-410)

Pakkaus sisältää:

RLN8-410 tallennin, 4kpl RLC-810A kameraa, verkkovirta-adapteri tallentimelle, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1m verkkokaapeli, 4kpl 18m verkkokaapelia, 5kpl ruuvaussapluunaa, 4kpl varoitustarraa, 4kpl vesitiivistä liitintä, 4kpl RJ45 liitintä, 5 pussia ruuveja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.