Etusivu » Verkkokauppa » Partizan valvontakamerapaketti

Partizan valvontakamerapaketti

Alkaen: 399,00

Valvontakamerapaketti neljällä kameralla (lisäkameoita voidaan lisätä 4kpl jolloin yhteensä 8kpl). Pakettiin kuuluvassa tallentimessa on sisäänrakennettu WiFi-verkko johon valvontakamerat ovat yhteydessä. Erikoisuutena tässä paketissa on se että, valvontakamerat vahvistivat WiFi-signalia. Jos kamerat on asennettu 50 metrin välein, voi kauimpana oleva kamera olla jopa 200 metrin päässä.

Langattoman ominaisuuden ansiosta paketin asennus on myös yksinkertaista ilman kaapeleiden vetoa ja käyttöönotto on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. IP66 suojaluokituksen ja pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta valvontakamerat soveltuu hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Partizan valvontakamerapaketti 3-vuoden takuulla on luotettava valvontaratkaisu esimerkiksi omakotitalon pihan, navetan, parkkipaikan ja muiden vastaavien alueiden valvontaan.

Valvontakamerapaketti sisältää:

  • 4x IPO-2SP 2MP WiFi valvontakamera
  • Videotallennin 8-kanavainen
  • Kameroissa 2MP kuvanlaatu
  • Yökuvaus jopa 30m asti
  • IP66-suojaluokistus (kamerat)
  • Tallennuksen tuki jopa 6TB kiintolevylle
  • Paketti sisältää kaiken minkä tarvitset asennuksessa

Tarkat tekniset tiedot: katso

Tuotetunnus (SKU): VALP1 Osastot: ,

Kuvaus

Partizan valvontakamerapaketti

Valvonta-alue
Yhden Partizan 2MP WiFi valvontakameran suositeltu valvonta-alue 30 metriä ja 77 astetta (leveys). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Tallennus
Paketissa tulee mukana kahdeksan (8) kanavainen videotallennin, jossa on tuki 1TB- 6TB Kiintolevyille (kiintolevy ei sisälly automaattisesti pakettiin vaan on valittavissa & ostettavissa erikseen).

Yhteys
Tallennin yhdistetään verkkokaapelilla 4G-reittimeen jolloin valvontakamerapaketti on yhteydessä myös internettiin joka mahdollistaa valvomisen myös etänä, esimerkiksi älypuhelimella.

Pakettiin kuuluvat valvontakamerat ovat yhteydessä tallentimessa olevaan sisäänrakennettuun WiFi-verkkoon, omaa tai valmiina olevaa WiFi-verkkoa ei tarvita.

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-/MAC-/Linux-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja.

Lisätiedot

LISÄKAMERA

EI, 1, 2, 3, 4

KIINTOLEVY

EI, 1TB, 2TB

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.