Etusivu » Verkkokauppa » AJAX Hub 2 Kodin Hälytysjärjestelmä

AJAX Hub 2 Kodin Hälytysjärjestelmä

Alkaen: 259,00

Älykäs keskusyksikkö AJAX Hub 2. AJAX on kuukausimaksuton langaton hälytysjärjestelmä, joka suojaa järjestelmään asennettavien anturoiden avulla mm. murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Hälytykset ohjautuvat välittömästi sinulle tai halutessasi vaikka vartiointiliikkeelle. Järjestelmän kytkettävien lisälaitteiden avulla voidaa lisäksi ohjata mobiilisovelluksen avulla kodin esim. sähkölaitteita. AJAX-hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi muita erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja (SIM-kortti hankittava erikseen, esim. edullinen Prepaid-liittymä).

  • Suomenkielinen ohjelmisto
  • Reealiaikaiset hälytykset
  • Ethernet ja 2G (2 korttipaikkaa)
  • Akkuvarmennus sähkökatkon varalle

Katso valmistajan tiedot

Tuote saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

AJAX HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

Hanki Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, toimistoon, mökille tai muihin kiinteistöihin.
Ajax tuotteet ovat saaneet useasti tunnustusta mm. laitteiden laadusta, helppokäyttöisyydestä ja innovatiivisesta muotoilusta.

Ajax hälytysjärjestelmän ylivertainen langaton kantama

Ajax hälytysjärjestelmä käyttää Jeweller teknologiaa, joka mahdollistaa langattoman kantaman avoimella alueella jopa 2000m asti. Teknologian ansiosta hälytykset ilmaisimilta keskuksella kulkevat jopa 0,15 sekunnissa. Kaikki Ajax hälyttimet ja ilmaisimet tarjoavat parhaimmillaan jopa seitsemän vuoden paristojen keston. Jeweller teknologian tiedonsiirto on myös täysin suojattua.

Ajax on helppokäyttöinen

Ajax sovellus muuttaa turvajärjestelmän yhdeksi helppokäyttöiseksi laitteeksi. Älypuhelinsovelluksen avulla kytket ja teet kaikki haluamasi toiminnot helposti vain muutaman ”napin” painalluksella. Ajax ohjelmisto myös ilmoittaa halutessasi sinulle kaikista järjestelmän liittyvistä muutoksista, kuten hälytyksistä, sähkökatkoista, paristojen loppumisesta ym.

Monipuolinen hälytin- ja ilmaisinvalikoima

Ajax hälytysjärjestelmä tarjoaa laajaan valikoiman siihen liitettäviä hälyttimiä ja ilmaisimia. Mallistosta löytyvät mm. Ajax keskus, liikeilmaisin / liiketunnistin, lasirikkotunnistin, yhdistelmäilmaisin (lasirikko ja liikeilmaisin), ovitunnistin, palohälytin (savu ja lämpöilmaisin), häkätunnistin, vesivuotoilmaisin, käyttönäppäimistö, panic button, sisä- ja ulkosireenit ym.

Täysin suomenkielinen käyttöohjelmisto

Ajax hälytysjärjestelmän älypuhelinsovellus on täysin suomenkielinen. Suomenkielinen käyttöjärjestelmä tekee käytöstä ja asennuksesta helppoa, järjestelmä neuvoo käyttäjää myös asennus ja käyttöönottovaiheessa toiminnoista, joita tulee suorittaa. Ajax on loistava kodin hälytysjärjestelmä sekä turvaamaan että vahtimaan aluetta.

Lisätiedot

VÄRI

VALKEA, MUSTA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.