Etusivu » Verkkokauppa » Ympärisäteilevä WiFi-vahvistin ulkokäyttöön
Ale!

Ympärisäteilevä WiFi-vahvistin ulkokäyttöön

59,00

Tehokas ympärisäteilevä WiFi-vahvistin ulko- tai sisäkäyttöön. Voit luoda erillisen WiFi-verkon tai laajentaa olemassa olevaa langatonta verkkoympäristöä vaivattomasti esimerkiksi kotona tai työpaikallasi älypuhelimia, tietokoneita ja muita WiFi-laitteita varten. Vahvistimella laajennat tehokkaasti langattoman verkon kuuluvuutta jopa 150 metriin asti (testattu).

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Tuki jopa 50 yhtäaikaiselle laitteelle (tietokoneet, älypuhelimet yms.)
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
Tuotetunnus (SKU): EW71 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WiFi-vahvistin EW71

WiFi-vahvistin EW71 on tehokas ympärisäteilevä WiFi – WLAN vahvistin ulko- tai sisäkäyttöön. Suuritehoinen, vedenpitävä (IP66) WiFi-laajenin ulkoisilla antenneilla. Vahvistin erinomainen ratkaisu kun isolle alueelle tarvitaan edullisesti toimiva WiFi-verkko.

WiFi-vahvistin ulkokäyttöön

Mikäli WiFi-verkko tarvitaan toimimaan laajemmalla alueella, esimerkiksi ulkona toimivia WiFi-laitteita varten, on suuritehoisempi ulkokäyttöön soveltuva WiFi-vahvistin oikea ratkaisu. WiFi-vahvistin voi sijaita myös sisällä, mutta ottaen huomioon, että WiFi-signaali on sähkömagneettisia radioaaltoja, kaikki ylimääräiset esteet olisi hyvä poistaa välistä. Esimerkkinä talon ulkoseinä voi jo itsestään eristää ja estää WiFi-signaalin toimivuuden, jonka takia WiFi-vahvistin olisi hyvä sijoittaa ulos. Tarvitaan ulkokäyttöön soveltuva WiFi-vahvistin joka kiinnitetään esimerkiksi ulkoseinään.

WiFi-verkon kantaman testi

Testasimme WiFi-verkon toimintaa yhdessä OnePlus 8 Pro älypuhelimella kanssa. WiFi-vahvistimen ja puhelimen välillä WiFi-yhteys toimi langattomasti ilman esteitä 150 metriin asti.

WiFi-vahvistimen asennus – vahvistimien eri toimintatilat

 • Access point – WiFi-tukiasema tilassaWiFi-vahvistin liitetään yleensä RJ45-verkkokaapeliila 4G-reittimeen. Laitteiden välille tuleva verkkokaapeli mahdollistaa tiedonsiirron laitteiden välillä. Laitteet sijoitetaan erilleen toisistaan, jolloin myös WiFi-verkon kantavuus laajenee. Esimerkkinä kannetta tietokone voi ottaa yhteyden 4G-reittimen luomaan WiFi-verkkoon tai WiFi-vahvistimen luomaan WiFi-verkkoon, riippuen siitä kumman WiFi-verkon vahvuus on parempi kannettavan tietokoneen sijainnista riippuen.
 • Router – Reititin tilassa WiFi-vahvistin liitetään yleensä RJ45-verkkokaapeliila 4G-reittimeen samoin kuin WiFi-tukiasema (access point) tilassa. Erona näitten kahden tilan välillä ovat lähinnä verkkoasetukset. Reititin tilassa, WiFi-vahvistin hakee 4G-reittimeltä automaattisesti verkkoasetukset DHCP:n avulla. Mikäli WiFi-vahvistin määritetään tukiasema tilaan (access point), pitää WiFi-vahvistimen verkkoasetukset olla määritetty niin että laitteet ovat samalla verkkoalueella. Esimerkkinä jos 4G-reittimen IP-osoite on: 192.168.1.1 niin WiFi-vahvistimen IP-osoitteen pitää olla 192.168.1.2. Selkeytyksenä mainittakoon, että verkon viimeinen numero ainoastaan muuttuu. Viimeinen numero voi olla 1-254 välillä. Ehdottoman tärkeää on ottaa huomioon, ettei kahdella laitteella saa olla samaa IP-osoitetta, mikäli ne ovat samassa lähiverkossa.
 • Repeater – Laajennin tilassa WiFi-vahvistin liitetään langattomasti 4G-reittimeen, tässä tilassa yksi tärkeimmistä asioita on laitteiden sijoittelu. WiFi-vahvistin pitää sijoittaa niin että 4G-reittimen tekemä WiFi-signaalin vahvuus on WiFi-vahvistimen kohdalla hyvä tai erinomainen. Mikäli WiFi-vahvistimella on laajennin (repeater) tilassa heikko yhteys 4G-reittimeen, kaikki laitteet, jotka ovat yhdistetty WiFi-vahvistimeen kärsivät tästä heikosta yhteydestä. Tämä aiheuttaa sen, että koko verkko toimii hitaasti tai ei toimi ollenkaan.
 • Bridge – Silta tilassa yleensä kaksi samanlaista WiFi-vahvistinta laitetaan muodostamaan yhteys toisiinsa. Tämän tilan yleisin käyttö on silloin kun halutaan tehdä ikään kuin pitkä verkkosilta ”langaton verkkojohto” kahden kohteen, esim. rakennusten välille. Nykyisillä WiFi-vahvistimella, ilman esteitä, päästää useiden kilometrien verkkosiltojen pituuksiin eikä kahteen kaukana toisistaan oleviin rakennuksiin välttämättä tarvita erillisiä 4G-reittimiä ja liittymiä mikä tuo selvää rahallista säätöä pitkällä aikavälillä.

Miten asennan WiFi-vahvistimen?

 1. WiFi vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.
 2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.
 3. Liity ensiksi WiFi-vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.
 4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.
 5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta.

WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

WiFi-vahvistin

MalliCF-EW71 V2
LAN-porttien määrä1
VäriValkoinen
MateriaaliABS-muovi
TyyppiLangaton
Antennit2 x 5dBi ulkoista antennia
StandardiIEEE802.11b/g/n;
Käyttölämpötila-10°C~+55°C (ei ole ollut ongelmia pakkasen kanssa)
WiFi-standardiLangaton WIFI-standardi (2.4GHz)
Liitäntä2x Ethernet-liitäntä (10/100)
PainikkeetReset
Mitat35,3×8,5×4,4 cm
KiinnitysSeinäasennus, Pylväsasennus
SuojaluokitusIP66 suojausluokitus, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
Takuu12 kk

Pakkauksen sisältö:

 • Kiinnitysruuvit
 • WiFi-vahvistin
 • PoE-adapteri / Virtalähde (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata huolellisesti sateelta / kosteudelta)
 • Ohjeet
 • Pylväskiinnitys kiristimet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.